Настани

29 април, 2013

Drop Series #13 Забава овој петок

Овој петок на Drop013 ни гостува еден од првите и најуспешни продуценти во земјава – Saso Recyd. Неговите изданија за легендарните етикети Minus, Plus 8 како и за Trapez и SCI – TEC, доволно говорат за квалитетот на неговата музка. Истата вечер ќе настапат и резидент ДЈ-ите Darko Packi и Бојан Ивановски. За видеата повторно ќе биде задолжена Инес. Како увертира на забавата слушајте Drop Cast на Радио МОФ во четврток од 21 и 30. Дојдете уште еднаш да ја прославиме квалитетната музика. Се гледаме на подиум!Врати се горе ↑