Аудио

2 октомври, 2017

Доаѓа „Ново време“ за Наташа Малинкова

„Ново време“ е насловот на новиот сингл на Наташа Малинкова, кој пејачката деновиве го претстави со текстуално видео. Станува збор за уште едно комплетно авторско дело на нејзиниот долгогодишен соработник Столе Аврамов, кој ги потпишува музиката, текстот, аранжманот и продукцијата, а на бас гитара гостува Пере Фиш Ангелов.

Текстуалното видео, пак, е дело на Драган Божинов и Филип Пауновски, а како звучи „Новото време“ на Наташа Малинкова можете да слушнете во продолжение. Уживајте!Врати се горе ↑