26 март, 2015

ДНК ја претставија својата „Најмила“

По промоцијата на Најмила, кој веќе неколку недели е во медиумскиот етер и е вистински хит, стигнува и видео записот за најновата песна на ДНК. Главните улоги во спотот се на Андреј, Панчо и Катарина Ивановска. Интересно, во него се појавува не една, туку две Катарини! Спотот се снимаше во „Брик бар“, апартман во Скопје и Водно, а на него се потпиша „Томато продукција“. Како изгледа сето тоа можете да погледнете горе.Врати се горе ↑