Македонија

3 март, 2013

ДНК и Елена Ристеска со заедничка песна

Иако момците од ДНК на почетокот на годинава најавија медиумска пауза, набрзо потоа беше објавена соработката со Дарио за песната „Безобразно лажам“, а вчера беше објавена уште една соработка, овој пат со Елена Ристеска. Станува збор за песната насловена „Моето маало“, чии музика и аранжман ги потпишува Дарко Димитров, а текстот е заеднички на Панчо и Елена.

Во продолжение слушнете ја оваа интерсна соработка која веројатно ќе се најде на новиот албум ДНК го најавија за крајот на април.

 Врати се горе ↑