Настани

11 јули, 2017

ДНК ги објави датумите за јулската турнеја

И покрај високите температури, ДНК со полна пареа продолжуваат со настапи во рамките на летната турнеја, која следи после големиот роденденски концерт што се одржа во мај годинава. И на овие настапи дуото е во придружба на бенд, што е одлична можност за сите оние кои не успеале да одат на концертот, или пак сакаат реприза.

днкВрати се горе ↑