21 април, 2016

Диџеј Скитара, Тони Зен и Сиги најавуваат нов проект со „YО!“

„YO!“ е првата песна од заедничкиот проект што го најавуваат диџеј Скитара, Тони Зен и Сиги. Музиката, миксот и мастерингот се дело на Скитара, а стиховите заеднички ги потпишуваат Тони и Сиги, додека видеото го направи Гоги Полизов. Како звучи оваа одлична соработка можете да слушнете и видите горе. Уживајте!

тони,сиги, скитара

 Врати се горе ↑