Аудио

20 март, 2016

Диџеј Сајо направи ремикс на хит од „Куку леле“

Талентираниот прилепчанец Дарио Сајоски, кој се крие зад псевдонимот диџеј Сајо, направи уште еден одличен ремикс на позната македонска песна. Овој пат станува збор за хитот „Не плачи, не жали“ од „Куку леле“, а како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение. Уживајте!Врати се горе ↑