Видео

19 октомври, 2012

Девојките од Викторија Сикрет во новиот спот на Коста Бургов

Струмичанецот Коста Бургов сними нов видео запис за песната „Плачам што те губам“, во песната му гостуваат девојките од Викторија Сикрет како и многу други еминтентни музички личности преку фотографии интегрирани во неговото ново видео.

Како што вели Коста за РадиоМк, тој оваа песна ја напишал пред 10 години и истата ја посветува на својата сестра. Аранжманот е на Миодраг Нечак, додека текстот го напишал самиот.

 Врати се горе ↑