1 април, 2013

Девана од Идол дебитира со „Единствена“

Урбан Пулс Ви претставува нов видео запис. Станува збор за видео-спот од Девана Ѓорѓиевска – Нардели, пејачката која стигна до финале на Македонски Идол. Девана дебитира со нејзината песна „Единствена”. За музиката и текстот се погрижи Димитар Синдилиев – Синди, а за видеото и монтажата South Blood Studio.

Девана Ѓорѓиевска – Нардели на UrbanPulseВрати се горе ↑