Настани

21 март, 2014

Детскиот фестивал „Поточиња“ викендов во Универзална сала

На 22 и 23 март во Универзалната сала по 11-ти пат ќе се одржи детскиот фестивал „Поточиња“. Организаторот Пап Продукција и оваа година најавува 15 нови песнички. Секоја песничка има своја видео најава во која главните улоги ги имаат членовите на драмската секција при Пап Продукција.

Не ја пропуштајте можноста на Вашите дечиња да им пружите можност да го проследат новото издание на Поточиња. Дочекајте ја пролетта со Вашите најмили во Универзалната сала со прекрасни песнички, забава и дружење. На 22 и 23 март (сабота и недела) со претстави од 11 и 13 часот. Билетите во продажба на касата на Универзална сала, Југотон Рекордс ГТЦ, Пола Југотон ГТЦ и цвеќара Розе Веро-2.Врати се горе ↑