Аудио

7 јуни, 2014

Денс ремикс на макфестовската балада на Мики Секуловски

Баладата која доби еден од најгромогласните аплаузи во првата полуфинална вечер на „Макфест 2014“, композицијата „Како да преживеам“ на  Мики Секуловски доби и своја денс верзија соодветна за претстојните летни денови. Автори на песната се Зоран Алексиќ (музика и аранжман) и Рената Кралевска (текст), а моќната и емотивна изведба на Мики ја доби поддршката од публиката која со своите гласови му помогна да ја продолжи борбата и во вечерашното финале.

Ремиксот на макфестовската балада можете да го слушнете во продолжение, а во оригиналната верзија ќе имате можност да уживате вечерва на големото финале кога Мики ќе настапи под реден број 18.

И.Ј.

 Врати се горе ↑