Аудио

26 август, 2013

Декс од Б-Клан со нова песна

Едната половина од битолското рап дуо  Б-Клан, Дејан Декс деновиве ја претстави својата нова песна насловена „Ти си таа/Биди со мене“, чиј текст го потпишува самиот Декс, додека миксот и мастерингот се на нивниот редовен соработник Мими Марковски од Гимел Студио, кој ги пее и придружните вокали. Во продолжение слушнете како звучи новата песна.

 Врати се горе ↑