Аудио

13 декември, 2014

Дарио се враќа со „Трилер“

По минатогодишните хитови „Зборови погрешни“, „Безобразно лажам“ со ДНК, „Весела песна“ и „Скршено огледало“, легендарниот Дарио се враќа со нова песна насловена „Трилер“! Да нема забуни, не станува збор за никаква преработка или асоцијација со „зомби“ класиката на Мајкл Џексон, туку сосема нова композиција чии музика и текст ги потпишува самиот Дарио, а аранжманот го направи Кристијан Габроски. Како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение. Уживајте!

 

 Врати се горе ↑