Видео

25 март, 2014

Даниел Кајмакоски ја запеа „Зајди, зајди“

Непосредно пред големото супер финале и пред да биде прогласен за победник на првиот регионален X Factor, нашата веќе голема музичка ѕвезда Даниел Кајмакоски заедно со останатите суперфиналисти гостуваше во емисијата „Неделно попладне“ на телевизија Пинк. За време на гостувањето Кајмакоски ја отпеа добро познатата македонска народна песна „Зајди, зајди“, а како звучи неговата прекрасна изведба можете да слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑