Македонија

18 октомври, 2014

Даниел Кајмакоски го прослави 31-виот роденден во Виена

Победникот на првиот регионален „Х Фактор“ и миленик на целиот Балкан, Даниел Кајмакоски вчера го прослави својот 31-ви роденден, а тоа го направи во кругот на своето семејство и најблиските пријатели. И покрај многубројните обврски, Даниел најде време да отпатува за Виена и таму да направи интимна забава по повод својот роденден. На роденденот присуствуваа неговите родители, браќата и пријателите, а прекрасната торта симболично ја покажа големата љубов на Даниел кон музиката.Врати се горе ↑