Свет

10 август, 2013

Дани Миног ќе објави компилација од најголемите хитови

Сестрата на австралиската „џебна Венера“, Дани Миног (41) неодамна го најави нејзиното прво издание после шест години. Имено, по петтиот студиски албум „Club Disco“ од 2007 година, на 23-ти август во родната Австралија пејачката ќе го објави изданието „This Is It: The Very Best Of“, воедно осмо компилациско издание од најголемите хитови. Помеѓу 21-та нумера од овој албум ќе се најде и дуетот со нејзината сестра Кајли – преработката на хитот „The Winner Takes It All“ од АББА, како и една нова песна насловена „Cos You’re Beutiful“.

Во продолжение слушнете го дуетот со Кајли и погледнете ја целосната листа на песни (со година на издавање) од претстојниот албум.

 

 

„This Is It: The Very Best Of “

01. Love And Kisses – 1990
02. Success – 1990
03. Jump To The Beat – 1991
04. Baby Love – 1991
05. I Don’t Wanna Take This Pain – 1990
06. Show You The Way To Go – 1992
07. This Is It – 1993
08. All I Wanna Do – 1997
09. Everything I Wanted – 1997
10. Disremembrance – 1998
11. Coconut – 1998
12. Put The Needle On It – 2002
13. I Begin To Wonder – 2003
14. Don’t Wanna Lose This Groove – 2003
15. You Won’t Forget About Me – 2004
16. Perfection – 2005
17. So under Pressure – 2006
18. He’s The Greatest Dancer – 2006
19. Touch Me Like That (Download Only) – 2007
20. The Winner Takes It All (Duet With Kylie Minogue) – 2009
21. ‘Cos You’re Beautiful – 2013

 

 Врати се горе ↑