Аудио

18 мај, 2015

Дани ја претстави својата „Слободна песна“

Откако новогодишните празници ни ги честиташе со „Свети“, Дани деновиве ја објави својата нова песна, за која веќе се снима и видео запис. Станува збор за темата насловена „Слободна песна“, чиј автор е познатата композиторка и долгогодишна соработничка на Дани, Весна Малинова. 

„Слободна песна“ наскоро ќе добие и соодветен видео запис (фотографија горе), а како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение. Уживајте!

 

 Врати се горе ↑