Промоции

20 март, 2017

Далибор Ѓошиќ ќе промовира видео за „Стамена“

Фолк пејачот Далибор Даки Ѓошиќ ќе го промовира вториот видео запис од неодамна претставениот проект „Ајде сонце зајде“, на кој се најдоа обработки на македонски изворни песни. После насловната тема од албумот, в четврток, 23 март, ќе биде претставена и екранизацијата за познатата песна „Стамена“.

Промоцијата ќе се одржи во ресторанот „Рагуза“ со почеток од 12 часот.

17204239_10206798651358785_991555509_n

17270435_10206798634678368_1534944753_n

17321399_10206798658758970_1844112295_nВрати се горе ↑