Настани

26 август, 2013

Четкар во Скопје и Охрид

На 27-ми август (вторник)  Владимир Четкар ќе настапи во Скопје за прв пат оваа година во клубот Сектор 909. Влезницата ќе изнесува 150 денари, а настапот е ко-спонзориран од Хидро Сет Клима Уреди.

Наредниот ден на 28-ми август, Четкар ќе настапи во Охрид во Аквариус. И на двата настапа Четкар ќе биде придружуван од Ѓоле Максимовски на бас гитара и Гоце Стевковски на тапани.Врати се горе ↑