Македонија

6 јуни, 2018

Четкар на радио во Аргентина

Популарната аргентинска радио-емисија „Дискорама“ овој петок дел од емисијата ќе посвети на музиката на Владимир Четкар. „Дискорама“ се емитува секој петок во 22 часот на фрекфенцијата на радио „Култура“ од Буенос Аирес.

Во предходните две изданија на „Дискорама“, гости беа популарниот британски ејсид-џез состав „Инкогнито“, како и Ники Сијано, легендарниот њујоршки диџеј и резидент во дискотеката „Студио 54“.Врати се горе ↑