Галерија

9 август, 2016

Четкар како специјален гостин на концертот на легендарниот Артуро Сандовал

По лична желба на кубанската музичка легенда Артуро Сандовал, Владимир Четкар се појави како специјален гостин на двата концерти на Артуро Сандовал во Охрид на фестивалот „Охридско лето“.  Артуро не го криеше своето воодушевување од Охрид и од гостопримството на македонскиот народ и изјави дека во најскоро време сака повторно да се врати и да го донесе своето семејство.

Во прилог се неколку фотографии од прекрасната атмосфера.

3-31-4Врати се горе ↑