Аудио

3 август, 2013

Цеки се враќа со нова песна

По пауза од неколку години, Зоран Рудан Цеки се враќа со нова песна насловена „Касно лето е во Скопје/Топола“, која е комплетно негово авторско дело, а како гости се јавуваат Емилија Гиевска (придружен вокал), Милан Завков (хармоника), Илија Филиповски (виолина) и Марио Рудан (бас гитара). Како звучи новата песна можете да слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑