22 декември, 2017

Буцо и Јана во рап-битбокс дуел

Најпознатиот битбоксер во Македонија и нашата годинашна претставничка на „Евровизија“ си ги одмерија силите со рап-битбокс дуел. Имено, Буцо и Јана се дел од гостите во најновото издание на емисијата „Стисни плеј“ на МРТ, каде што, меѓу другото, уште еднаш ќе покажат што знаат и умеат, а како ќе изгледа сето тоа во вечерашната емисија со почеток од 20.15 часот на МРТ1 можете да видите од кусата најава горе.Врати се горе ↑