Македонија

4 декември, 2013

Буцо Битбокс ќе нè претставува на „Јас имам талент“

Мартин Атанасовски – Буцо ќе биде македонскиот претставник во петтата сезона од натпреварот „Јас имам талент“, кој се одржува во Србија и ќе започне во јануари следната година. Иако овој натпревар е во организација на нашиот северен сосед, добредојдени се кандидати од сите земји на поранешна Југославија. Талентираниот Буцо имаше свој настап во рамките на Пиволенд, а како изгледаше сето тоа можете да видите во продолжение.

 Врати се горе ↑