Видео

3 февруари, 2014

Буцо Битбокс ја започна годината со ново видео

Момчето кое својот талент ќе го прикаже на претстојната петта сезона од натпреварот „Јас имам талент“Мартин Атанасовски – Буцо активно се подготвува за неговата аудиција. Иако оваа емисија е во организација на нашиот северен сосед, добредојдени се кандидати од останатите земји од регионот кои сакаат да покажат што знаат и умеат.

Публиката во Македонија веќе имаше можност да го слушне несекојдневниот талент на Буцо Битбокс, а се надеваме дека ќе им се допадне и на публиката во регионот. Во продолжение уживајте со неговото ново видео.

 Врати се горе ↑