Видео

26 ноември, 2014

Божиќ пристигна порано со Аријана Гранде

Само неколку дена пред големиот американски празник „Денот на благодарноста“ (Thanksgiving), 21-годишната поп ѕвезда Аријана Гранде го објави својот нов празничен сингл насловен „Santa Tell Me“, чиј текстуален видео запис содржи фотографии од нејзиното детство. Како изгледа и звучи сето тоа можете да видите во продолжение.

 

 Врати се горе ↑