Македонија

6 ноември, 2015

Боки 13 влегува во вилата #НИА

Од денес почнува нова епоха во вилата #НИА, спектакуларно шоу, кое што без сомнение ќе го заслужи и задржи вашето внимание.Вечерва во вклучувањето во живо во 21.20 часот во вилата #НИА влегува Боки 13 во улога на шоу бизнис полицаец. Тој ќе има задача да ги подготви натпреварувачите за влез во македонската естрада.

Останете со #НИА и Алфа ТВ заедно да го проследиме влегувањето на Боки 13.Врати се горе ↑