Настани

15 јуни, 2015

Боби, Давид и другите учесници вечерва со мини концерт пред „Скопје сити мол“

Денеска учесниците од најгледаното музичко шоу „X фактор Адрија“ доаѓаат во „Скопје сити мол“. На една недела пред големото финале во Белград, финалиситите и дел од учесниците во музичкото шоу ќе одржат мини концерт и дружење во Скопје.

Со почеток во 20 часот пред „Скопје сити мол“, од страната на ул. „Љубљанска“, сите ќе имаат можност да ги чујат настапите и да се дружат со финалистите од „X фактор“.

Во финалето ќе има учесник и од Македонија, па ова е своевидно испраќање на македонскиот финалист Боби Мојсовски во Белград по победа!Врати се горе ↑