5 ноември, 2013

Боби Андонов ја препеа „Wrecking Ball“ од Мајли Сајрус

Покрај оригиналните материјали кои ги претстави во изминатиот период, Боби Андонов деновиве претстави уште една преработка на актуелен сингл. Станува збор за баладата „Wrecking Ball“ со која Мајли Сајрус го најави нејзиниот нов албум „Bangerz“, а акустичната изведба на Боби звучи уште поубаво од оригиналот. Како изгледа и звучи сето тоа можете да видите горе. Уживајте!Врати се горе ↑