Македонија

23 февруари, 2013

Боби Андонов ја отпеа „Stay“ од Ријана

Сè почесто големите хитови добиваат бројни преработки и верзии од други изведувачи, па токму таков е и случајот со баладата „Stay“ од Ријана и Мики Еко, која на Боби Андонов му е омилена од нејзиниот актуелен албум „Unapologetic“, па за неговите фанови оваа изведба претставува одличен подарок додека го очекуваат следното музичко парче од ова талентирано момче македонче. Нема потреба од повеќе коментари, уживајте во одличната интерпретација на Боби, кој е доста зафатен со пишување и продуцирање на музика и најавува дека 2013 ќе биде одлична година.

 Врати се горе ↑