Аудио

30 октомври, 2014

„Bliss“ е првата песна на Тамара Милановиќ од „Х Фактор“

Второпласираната натпреварувачка на првото издание од регионалниот „Х Фактор“, талентираната Tамара Милановиќ деновиве ја објави својата прва песна насловена „Bliss“, која е отпеана на англиски јазик. Музиката е дело на нејзиниот брат Душан Милановиќ, а текстот го потпишува самата Тамара. Како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение.

 

 Врати се горе ↑