Настани

24 април, 2013

BITOLA SKY 2013: Започнува нова фестивалска традиција

На 1-ви Мај започнува нова традиција, нов фестивал на храната, пивото и добрата забава. На забавата која ќе се одржи на аеродромот Логоварди во Битола, ќе настапат бројни домашни музички имиња и диџеи, а специјален гостин е познатиот диџеј Таркан од Турција, кој ќе ја заокружи вечерта. Музички изведби ќе имаат и Паркети, Памперси, 3G бенд, Лајн Аут, како и бројни диџеи, а редоследот изгледа вака:

OFFICIAL LINE UP:
Rock `N` Rollers ; Памперс ; 3G Band;
Паркерти ; Dj Tanja ; Dj Boban Manevich; Dj Afro ;
Saxation ; Dj Kixler ; K.Petrovsky & Goran-TECH ( back to back) 
Dj Acika – warm up ; DJ TARKAN
Dj Mile Grozdanovski; Dj Dark Child ; Deejay CREATOR

Повеќе информации за настанот: https://www.facebook.com/events/235809496561362Врати се горе ↑