Аудио

5 август, 2014

Бијонсе претстави ремикс на „Flawless“ заедно со Ники Минаж

Слично како и нејзиниот последен албум, ненадејно и без никаква најава, Бијонсе го претстави ремиксот за песната „Flawless“ во кој гостува колешката Ники Минаж. Интересно е тоа што пејачката го спомнува и инциндентот во лифтот со нејзината сестра Соланж и сопругот Џеј Зи, а стиховите одат вака: „We escalate, up on this sh** like elevators / Of course sometimes sh** go down when there’s a billion dollars on an elevator“.

 

 Врати се горе ↑