4 април, 2013

Biffy Clyro, Mika и уште многу други во посета на Островот на слободата!

Уште дваесетина артисти добија концерт виза за Сигет- Островот на слободата!Меѓу нив се и Biffy Clyro– еден од врвните британски бендови денес, и Mika– еден од најталентираните и најзабавните пејачи на денешната поп сцена. Останатите се:Nero live, Regina Spektor, Flogging Molly, The Cribs, Dub FX, Booka Shade, The Joy Formidable, Erol Alkan, Felix Cartal, Blaudzun, Monophona, Splendid, Bat for Lashes, Little Boots, Gesaffelstein, dOP, Donots, Hoffmaestro, Rangleklods live, Daily BreadВрати се горе ↑