За Вас

28 октомври, 2014

Бидете дел од новиот видео запис на Владо Јаневски!

Актуелниот хит „Е, ама јас те сакам тебе“ на Владо Јаневски наскоро ќе добие и свое видео издание, за кое ќе се погрижи „Томато продукција“ и во кое ќе можете да учествувате и ВИЕ! Сите момчиња и девојки на возраст од 16 до 36 години можат да се пријават на аудиција утре, среда (29 октомври), од 12 до 18 часот во просториите на „Томато продукција“ (ул. Скупи 3 бб).

 

 Врати се горе ↑