Македонија

4 јуни, 2013

Бидете дел од новиот видео запис на Нокаут!

Пред неколку дена Нокаут ја најавија нивната нова песна „Запомни тоа е сè што имаме“, која премиерно ќе ја изведат во живо на концертот во сабота, 8-ми јуни во летната дискотека „Колосеум“. Само еден ден пред закажаниот концерт, на 7-ми јуни ќе се снима видео запис во кој ќе имаат можност да учествуваат сите заинтересирани фанови на бендот. Податоците можете да ги оставите во поштенското сандаче на официјалната фан страница на Нокаут на Фејсбук.Врати се горе ↑