Концерт

19 март, 2013

Бесплатен концерт на Визија, After Dark, Problem Solved‏

Во сабота, 23-ти март со почеток од 21 часот во скопскиот клуб Social (поранешно Paradiso) ќе се одржи концерт на кој ќе настапат Визија, After Dark (кои ќе промовираат дел од нивниот ЕП насловен „Занес“) и Problem Solved. Влезот е бесплатен. Време е за македонски рок!


Визија: www.facebook.com/VizijaMK

After Dark: www.facebook.com/afterdarksk

Problem Solved: www.facebook.com/pages/Problem-Solved/Врати се горе ↑