17 март, 2016

„Бесови“, одлична соработка на Глодаракс и Сиги

„Бесови“ е насловот на новата соработка на Глодаракс и Сиги, која деновиве беше претставена заедно со видео запис. Како продуцент на овој потенцијален хит се потпишува самиот Глодаракс, текстот е на Сиги, а интересно е тоа што песната ќе биде мастеризирана во Англија и тоа од „Аудио енималс“ (Audio Animals). Видео записот е во режија на Огнен Шапковски, зад камерата беше Кристијан Теодоров, видео асистент беше Бојан Стефановски.Врати се горе ↑