Македонија

3 јануари, 2013

„Бернајс пропаганда“ најавува албум со „Погрешно знаме“

„Со погрешно знаме ја сокри тагата. Изгори го симболот, сонцето погледни го. Овде… сонце не свети во сиромаштија.“ се стихови од новиот сингл „Погрешно знаме“ на македонскиот пост-панк бенд „Бернајс пропаганда“, кој го најави нивниот  трет албум насловен „Забранета планета“, а истиот излегува на 26 февруари. Во продолжение преслушајте го „Погрешно знаме“, а бесплатно можете да го симнете тука.

 Врати се горе ↑