24 април, 2016

Бени и „Нон стоп“ го претставија видео записот за „Нема правда, нема мир“

Неодамна објавената песна на Бени и „Нон стоп“, темата „Нема правда, нема мир“, конечно доби свое видео издание. За новата екранизација на групата, која се снимаше низ улиците на Скопје, се погрижи Чедо Поповски, а како изгледа сето тоа можете да погледнете горе. Уживајте!Врати се горе ↑