Македонија

1 февруари, 2013

BAM: И најдобрите за 2012 година се…

Според гласовите на читателите на РадиоМк и корисници на „Фејсбук“, најдобрите за 2012 година во следните категории се:

Најдобар машки изведувач за 2012 година: Боби Андонов со 384 гласови

 

Најдобар женски изведувач за 2012 година:Рената Кралевска со 272 гласа

 

Најдобро видео за 2012 година: „Лице од рај“ од Некст Тајм со 301 глас

 Врати се горе ↑