Аудио

13 декември, 2017

Балашевиќ испеа песна за починатата мајка

Ѓорѓе Балашевиќ неодамна ја промовираше песната „Мајка“, посветена на својата почината мајка. Српските медиуми веднаш почнаа да пишуваат дека времето на Балашевиќ не е поминато и дека оваа песна ќе биде можеби неговиот најголем хит во кариерата.

„Совршено, ги затвораш очите и патуваш на некои посебни места со некои посебни луѓе. Ѓорѓе, ти благодарам што постоиш“, е еден од коментарите под видеото поставено на Јутјуб, а како звучи најновото од Балашевиќ можете да слушнете во продолжение.Врати се горе ↑