Аудио

24 декември, 2012

Б-Клан Ви честитаат „Среќна Нова Година“

Битолскиот Б-Клан составен од Дарко Јоцкович – Shabac и Дејан Мицкоски – Dex во соработка со Менде Ѓоргиевски подготвија одлична празнична честитка. Станува збор за песната „Среќна Нова Година“ со која им ги честитаат претстојните празници на нивните фанови. Песната е снимена во студиото на Мими Марковски„Гимел студио“, кој се јавува и како придружен вокал, а текстот е на момците од Б-Клан. Во продолжние слушнете го нивниот нов сингл.

 Врати се горе ↑