Видео

17 февруари, 2014

Aqua Dance Club со одлични изведби за Денот на вљубените

Денот на виното и љубовта беше одбележан на различни начини, но сепак еден од најинтересните е следниов. Талентираните Бењамин Џафери, Лени Лушај, Леонардо Хусеини и Сања Ангелова од танцувачкиот клуб Aqua Dance Club направија одлични кореографии на три песни, а бидејќи навистина нема потреба од дополнително објаснување, сè што треба да направите е да ги погледнете трите видеа во продолжение. Уживајте!Врати се горе ↑