За Вас

2 декември, 2015

Апел за помош на Горазд Николоски – Гого

На Горазд Николоски – Гого од Битола му е потребна нашата помош сега повеќе од кога и да е! Да ја покажеме нашата хуманост и да помогнеме со нашите донации. Лекувањето е веќе започнато и мора брзо да се реагира за да може да се спаси ногата на Гого и да му се овозможи нормален живот.

На Гого неодамна му е дијагностициран малиген конскен тумор OSTEO BLASTEN SARCOM на десната нога. Пред него е период на борба и лечење. Гого верува во себе, но потребна му е и нашата помош.

Да помогнеме, да подадеме рака, како и до сега. #ЗаГого

Сите коишто се во можност да помогнат, истото можат да го сторат со донации на следните начини:

За корисниците на ОНЕ: 075 143 650

За корисниците на ВИП: 077 143 193

За кориснците на TЕЛЕКОМ: 070 143 191
(со секој повик донирате 100ден +18% ддв)

Kомерцијална банка А.Д. Битола: 300067021014554 
НЛБ тутунска банка: 210-5016692926-43
Горазд Николоски
Ул. Климент Охридски 3б 
7000 Битола

Девизна сметка:
Acc No: 0230705560582
IBAN: MK07300307055605809
SWIFT: KOBSMK2XBTB

или на овие линкови:

gogetfunding.com/help-my-friend-to-win-the-fight-with-cancer/

generosity.com/emergencies-fundraising/save-a-leg-mims-s-brother-gorazdВрати се горе ↑