Аудио

24 март, 2016

Андријана Ви ја подарува својата нова песна

Андријана Јаневска реши да Ви ја подари својата неодамна објавена песна „Без милост“, за која сними интересен видео запис. Музичарката ја објави аудио верзијата од оваа песна на својот профил на Саундклауд, од каде што е достапна за бесплатно преземање.

ај

Инаку, „Без милост“ е дело на нејзиниот сопруг Драган Гиновски – Гино, кој се потпишува на музиката и аранжманот, а стиховите ги напиша самата Андријана.Врати се горе ↑