Македонија

24 октомври, 2014

Андријана Јаневска со официјален канал на „VEVO“

Андријана Јаневска го лансираше својот канал на најпрестижна музичка мрежа која е под контрола на најголемите светски музички продукции („Јуниверзал мјузик“, „Сони“ и тн.) – „VEVO“. Познатата пејачка и авторка сега ќе има можност својата музика да ја пласира пред уште поголем аудиториум, започнувајќи со нејзината неодамна објавена песна „Казна“, која деновиве беше пуштена во продажба и на најголемите онлајн музички продавници како што се „ајТјунс“, „Амазон мјузик“и „Сони мјузик анлимитед“.

AndrijanaVEVO

 Врати се горе ↑