Аудио

11 јануари, 2013

Андреј Миске се враќа со нова песна

Иако привремено отсуствуваше од музичката сцена, Андреј Миске се враќа со нова песна. Станува збор за нумерата „Не ни е судено“, која е комплетно негово авторско дело. Неодамна Андреј стапи во брак со штипјанката Наташа Пешова, а се потпиша и како автор на песната „Никогаш сама“ на Никола Тренчевски. Во продолжение слушнете ја новата нумера на Миске.

 Врати се горе ↑