Аудио

13 јануари, 2014

Андреј Миске продолжува со „Празно место“

Откако на почетокот на минатата година се врати на музичката сцена, Андреј Миске и оваа година ја започнува со нов сингл. Станува збор за уште едно негово авторско дело, а темата насловена „Празно место“ можете да ја слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑