Македонија

16 ноември, 2013

Андреј Миске отвори елитен салон за убавина во соседна Бугарија

Еден од нашите најдобри фризери, Андреј Миске отвори свој елитен салон за убавина во центарот на Софија, соседна Бугарија. Познатите бугарски ѕвезди од Планета и Балканика веќе се негови чести клиенти, салонот за убавина „Envy“ со својот квалитет многу брзо го освои срцето бугарските убавици.

Андреј сега е на релација Софија виа Скопје, во Бугарија најелитен салон за убавина, во Македонија музичка продукција Miskebeat која веќе брои успеси. Повеќе информации можете да погледнете на официјална веб страница на салонот www.0.mk/Envy.Врати се горе ↑